Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Chapter 27: Human Development and Heredity Herlihy: The Human Body in Health and Illness, 6th Edition

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
7
Cijfer
A+
Geüpload op
20-09-2024
Geschreven in
2024/2025

Chapter 27: Human Development and Heredity Herlihy: The Human Body in Health and Illness, 6th Edition .Afterbirth refers primarily to which structure? a. Morula b. Zygote c. Fetus d. Placenta - ANSWER-d. Placenta .From week 3 to week 8, the baby-to-be is called a(n) a. zygote. b. morula. c. fetus. d. embryo. - ANSWER-d. embryo.

Meer zien Lees minder
Instelling
Chapter 27: Human Development And Heredity Herlih
Vak
Chapter 27: Human Development and Heredity Herlih

Voorbeeld van de inhoud

Chapter 27: Human Development and
Heredity Herlihy: The Human Body in Health
and Illness, 6th Edition

.Afterbirth refers primarily to which structure?

a. Morula

b. Zygote

c. Fetus

d. Placenta - ANSWER-d. Placenta



.From week 3 to week 8, the baby-to-be is called a(n)

a. zygote.

b. morula.

c. fetus.

d. embryo. - ANSWER-d. embryo.



.In addition to acting as an exchange site between the mother and fetus, the placenta also secretes

a. estrogen and progesterone.

b. amniotic fluid.

c. vernix caseosa.

d. colostrum. - ANSWER-a. estrogen and progesterone.



.The blastocyst

a. lives in the uterus.

b. is a fetal structure.

c. lives in the fallopian tube.

d. is an estrogen-secreting ovarian structure. - ANSWER-a. lives in the uterus.

, .The conversion of the corpus luteum to the corpus albicans

a. is characteristic of the nonpregnant state.

b. is due to the secretion of hCG.

c. prevents ovulation in the next menstrual cycle.

d. occurs only in twinning. - ANSWER-a. is characteristic of the nonpregnant state.



.The fimbriae sweep the ovum into which structure immediately following ovulation?

a. Uterus

b. Fallopian tube

c. Vagina

d. Ovary - ANSWER-b. Fallopian tube



.What "lives" in the fallopian tube for a brief period of time?

a. An embryo

b. A fetus

c. A blastocyst

d. A zygote - ANSWER-d. A zygote



.What is the baby-to-be called after 9 weeks of development?

a. Zygote

b. Fetus

c. Embryo

d. Neonate - ANSWER-b. Fetus



.What is the hormonal basis of the pregnancy test?

a. Estrogen

b. Prostaglandin

c. Oxytocin

Geschreven voor

Instelling
Chapter 27: Human Development and Heredity Herlih
Vak
Chapter 27: Human Development and Heredity Herlih

Documentinformatie

Geüpload op
20 september 2024
Aantal pagina's
7
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$7.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
ExamCore Harvard University
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
29
Lid sinds
2 jaar
Aantal volgers
11
Documenten
1656
Laatst verkocht
1 maand geleden
TOP SELLER CENTER

EXCELLENT HOMEWORK HELP AND TUTORING ,ALL KIND OF QUIZ AND EXAMS WITH GUARANTEE OF A EXCELLENT HOMEWORK HELP AND TUTORING ,ALL KIND OF QUIZ AND EXAMS WITH GUARANTEE OF A Am an expert on major courses especially; psychology,Nursing, Human resource Management and Mathemtics Assisting students with quality work is my first priority. I ensure scholarly standards in my documents and that\'s why i\'m one of the BEST GOLD RATED TUTORS in STUVIA. I assure a GOOD GRADE if you will use my work.

Lees meer Lees minder
3.5

6 beoordelingen

5
2
4
2
3
0
2
1
1
1

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen