100% tevredenheidsgarantie Direct beschikbaar na je betaling Lees online óf als PDF Geen vaste maandelijkse kosten 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

NSC EMT PRACTICE TEST (ALL CHAPTERS) QUESTIONS WITH CORRECT ANSWERS

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
37
Cijfer
A+
Geüpload op
28-10-2024
Geschreven in
2024/2025

NSC EMT PRACTICE TEST (ALL CHAPTERS) QUESTIONS WITH CORRECT ANSWERS

Instelling
NSC
Vak
NSC

Voorbeeld van de inhoud

NSC EMT PRACTICE TEST (ALL CHAPTERS)
QUESTIONS WITH CORRECT ANSWERS

Which,of,the,following,is,an,example,of,a,symptom?



a),cyanosis

b),headache

c),tachycardia

d),hypertension,ANS,-b),headache



An,EMT's,primary,responsibility,to,the,patient,who,has,been,poisoned,is,to:



a),administer,the,appropriate,antidote

b),recognize,that,a,poisoning,has,occurred

c),administer,25g,of,activated,charcoal

d),contact,poison,control,immediately,ANS,-b),recognize,that,a,poisoning,has,occurred



What,three,bones,make,up,the,shoulder,girdle?



a),clavicle,,scapula,,humerus

b),acromion,,clavicle,,scapula

c),acromion,,scapula,,humerus

d),acromion,,humerus,,clavicle,ANS,-a),clavicle,,scapula,,humerus



A,73-year-
old,man,presents,with,a,generalized,rash,,which,he,thinks,may,have,been,caused,by,an,antibiotic,that,he,r
ecently,began,taking.,He,has,a,history,of,coronary,artery,disease,,hypertension,,and,emphysema.,He,is,co
nscious,and,alert,,his,blood,pressure,is,144/94,mm,Hg,,and,his,pulse,is,64,beats/min,and,regular.,You,ausc
ultate,his,lung,sounds,and,hear,scattered,wheezing,,although,he,is,not,experiencing,respiratory,distress.,Y
ou,should:

,a),administer,oxygen,if,needed,,transport,the,patient,,and,monitor,him,for,signs,of,deterioration

b),ask,him,if,he,has,epinephrine,and,request,approval,from,medical,control,to,administer,it,to,the,patient

c),avoid,the,use,of,epinephrine,because,of,his,cardiac,history,,even,if,his,symptoms,become,severe

d),begin,transport,and,request,to,administer,epinephrine,if,his,systolic,blood,pressure,falls,below,110,mm,
Hg,ANS,-a),administer,oxygen,if,needed,,transport,the,patient,,and,monitor,him,for,signs,of,deterioration



You,are,dispatched,to,a,residence,for,a,67-year-
old,female,who,was,awakened,by,shortness,of,breath,and,sharp,chest,pain.,Her,husband,tells,you,that,sh
e,was,recently,discharged,from,the,hospital,after,having,hip,surgery.,Your,assessment,reveals,dried,blood,
around,her,mouth,,facial,cyanosis,,and,an,oxygen,saturation,of,88%.,You,should,suspect:



a),acute,pulmonary,edema

b),right-sided,heart,failure

c),acute,pulmonary,embolism

d),spontaneous,pneumothorax,ANS,-c),acute,pulmonary,embolism



Observations,made,when,forming,a,general,impression,of,a,patient,would,include,all,of,the,following,,EXC
EPT:



a),appearance

b),pulse,strength

c),race,and,gender

d),level,of,distress,ANS,-b),pulse,strength



Typical,components,of,an,oral,patient,report,include,all,of,the,following,,EXCEPT:



a),the,chief,complaint,or,mechanism

b),important,medical,history,not,previously,given

c),the,set,of,baseline,vital,signs,taken,at,the,scene

,d),the,patient's,response,to,treatment,you,provided,ANS,-
c),the,set,of,baseline,vital,signs,taken,at,the,scene



Calming,and,reassuring,an,anxious,patient,can,be,facilitated,by:



a),maintaining,eye,contact,with,the,patient,whenever,possible

b),using,medical,terminology,to,ensure,the,patient,understands

c),positioning,yourself,at,a,level,that,is,higher,than,the,patient

d),withholding,unpleasant,information,until,arrival,at,the,hospital,ANS,-
a),maintaining,eye,contact,with,the,patient,whenever,possible



When,approaching,a,32-year-old,male,who,is,complaining,of,traumatic,neck,pain,,you,should:



a),ensure,that,the,patient,can,see,you,approaching,him

b),approach,him,from,behind,and,ask,him,not,to,move

c),stand,behind,him,and,immediately,stabilize,his,head

d),assess,his,mental,status,by,having,him,move,his,head,ANS,-
a),ensure,that,the,patient,can,see,you,approaching,him



Common,signs,and,symptoms,of,an,allergic,reaction,include,all,of,the,following,,EXCEPT:



a),abdominal,cramps

b),drying,of,the,eyes

c),flushing,of,the,skin

d),persistent,dry,cough,ANS,-b),drying,of,the,eyes



Which,of,the,following,conditions,would,be,LEAST,likely,to,cause,an,altered,level,of,consciousness?



a),drug,overdose

b),inadequate,perfusion

, c),acute,anxiety

d),poisoning,ANS,-c),acute,anxiety



Patients,with,uncontrolled,diabetes,experience,polyuria,because:



a),they,drink,excess,amounts,of,water,due,to,dehydration

b),excess,glucose,in,the,blood,is,excreted,by,the,kidneys

c),low,blood,glucose,levels,result,in,cellular,dehydration

d),high,blood,sugar,levels,cause,permanent,kidney,damage,ANS,-
b),excess,glucose,in,the,blood,is,excreted,by,the,kidneys



Which,of,the,following,patients,does,NOT,have,an,altered,mental,status?



a),A,patient,with,an,acute,allergic,reaction,and,dizziness

b),A,diabetic,patient,who,opens,his,eyes,when,you,ask,questions

c),A,patient,with,a,head,injury,who,is,slow,to,answer,questions

d),A,patient,who,overdosed,and,moans,when,he,is,touched,ANS,-
a),A,patient,with,an,acute,allergic,reaction,and,dizziness



A,70-year-
old,female,was,recently,discharged,from,the,hospital,following,a,total,hip,replacement.,Today,,she,presen
ts,with,restlessness,,tachycardia,,and,a,blood,pressure,of,100/64,mm,Hg.,Her,skin,is,hot,and,moist.,You,sh
ould,be,MOST,suspicious,that,she,is,experiencing:



a),septic,shock

b),pump,failure

c),a,local,infection

d),decompensated,shock,ANS,-a),septic,shock



Abdominal,thrusts,in,a,conscious,child,or,adult,with,a,severe,upper,airway,obstruction,are,performed:

Geschreven voor

Instelling
NSC
Vak
NSC

Documentinformatie

Geüpload op
28 oktober 2024
Aantal pagina's
37
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Professorkaylee Stanford University
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
51
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
5
Documenten
9292
Laatst verkocht
1 dag geleden
ON A TIGHT DEADLINE? GET YOUR BEST RESOURCES HERE WITH: PROFESSOR KAYLEE.

Hello am professor KAYLEE!!! Looking for the best study guides and most convenient Exam & answer packages, Assignment guided solutions and more. I have developed a range of study materials that cover all aspects of Courses, Study faster & better. My materials are designed to provide clear and concise explanations of complex concepts, with plenty of helpful examples and practice problems to reinforce your learning. If you find my documents to be helpful, kindly write a review! Refer other learners so that they can also benefit from my study materials." Thank you in advance for your purchase.

Lees meer Lees minder
3.4

14 beoordelingen

5
5
4
1
3
4
2
2
1
2

Populaire documenten

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Veelgestelde vragen